Bul-Original
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Hallo beste bezoeker,

20-3-2021

Bestellingen zelf komen afhalen: Dat kan ook maar wel op afspraak.
Een bestelling zelf afhalen bij een order bedrag onder € 80,- Excl. BTW berekenen we een kleine order toeslag van €5,- Excl. BTW. Dat zijn onze administratie en afhandeling kosten die we hebben.


15-6-2020

Onze loods is weer geopend voor klanten!
Uiteraard volgens de voorschriften van het RIVM.

- Blijf thuis als je verkouden bent of griep hebt
- Maximaal 4 personen tegelijk in de loods
- Kom zoveel mogelijk alleen naar de loods
- Raak alleen het product aan die je nodig hebt
- Houd 1,5 meter afstand van onze mensen. Ook vóór de loods.

Onder deze aangepaste omstandigheden proberen wij je zo goed mogelijk te helpen.


14-5-2020

Omdat wij toeslag moeten betalen aan de pakketdienst als wij de pakketen naar de Wadden-eilanden versturen, zijn wij genoodzaakt dit door te berekenen naar de klanten. Omdat het lastig is in te regelen op de website, zullen we nadat je de bestelling hebt gedaan die toeslag nog in rekening brengen.
Als je kiest om via IDEAL te betalen zal je achteraf nog een toeslag moeten bij betalen. Kies je voor vooraf overmaken kan je zelf de toeslag erbij tellen.

Voor Texel is dat €10,99 Excl. BTW (€13,30 incl. BTW) per pakket* en de
overige wadden is dat €18,51 Excl. BTW (€22,40 incl. BTW) per pakket*


*als je bestelling uit meerdere pakketten bestaat bv 2 of 3 komt dat bedrag er per pakket bij. Helaas gaat dat niet anders omdat wij die kosten moeten betalen.

 

17-01-2017:
Vanaf nu kan je ook bestellen zonder dat je een account hoeft aan te maken. Als je dus een keer wilt bestellen zodat dat je een account aanmaakt is dat geen probleem.
Het voordeel van een account is dat je terug kan zien wat je bij ons besteld hebt. Ook hoef je niet telkens opnieuw je gegevens in te vullen als je een account hebt.


 
Veel plezier met webshop.

Team Stratenmakersspullen,
Wilko, Arnold en Marga


In ons assortiment VARIA laser zeer goede laser voor goede prijs.
Ook hebben we in het assortiment SILKY snoeizagen 

Het Japanse bedrijf UM KOGYO INC. maakt sinds 1919 SILKY handzagen en dit met uiterste toewijding en meest moderne knowhow. De speciale legeringen, de kennis van verschillende bewerkingen van het metaal en de technische aspecten van de verschillende soorten vertandingen maken dat veeleisende boomsnoeiers, bosbouwers, hoveniers en boomklimmers SILKY zagen boven alle andere zagen verkiezen.

SILKY TECHNOLOGIE:

Niet-gezette vertanding   –  De zaagbladen zijn gemaakt van het hoogwaardig carbonmetaal SK-4 en met laser uitgesneden. De tanden worden in de bladdikte ingeslepen, er is geen zetting! Dit verleent SILKY zagen het gemak waarmee gezaagd kan worden, en de verbazende precisie en snelheid waarmee gezaagd kan worden. De tanden van de klassieke Europese zagen zijn gezet, d.w.z. de punten staan buiten de bladdikte, welke meer weerstand in het hout veroorzaakt bij het zagen en dus ook meer kracht en moeite.

Impuls harding – De punten van de tanden worden slechts een fractie van een seconde verhit tot een heel hoge temperatuur.  Daar alleen de punt (ofwel het snijgedeelte) van de tand verhard wordt, behoudt de rest van de tand en het blad haar kwaliteit en flexibiliteit, waardoor SILKY zagen drie keer langer meegaan ten opzichte van klassieke Europese zagen.
Verchroomd blad – De chroomlaag op het zaagblad maakt de zaag sterker en verlengt de levensduur. Ze is beter bestand tegen roest en hars.

Rubberen greep  – De rubberen grepen van de handzagen absorberen de trillingen, geven een betere grip in natte omstandigheden en nemen direct de lichaamstemperatuur aan bij extreme koude.

“MIRAI-ME” – De vertanding van de toekomst!
De tanden zijn met precisie in het blad geslepen met elk 4 snijhoeken. Ze staan garant voor een zuivere zaagsnede, zonder afbreken van de schors, om ziekten te vermijden en het herstel van de zaagwonde te bespoedigen.
  

Hier heb je de link kun je zien hoe leggen gaat van groot formaat tegels met GT-Donkey.
 

  • Motorbezem ideaal voor vegen bespaard veel handveegwerk.
  • We hebben ook straathamer Staphorst model, bandenstamper ijzer met houtenklos.
Foto
 
 
 
 
 
Stratenmakersspullen