Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Hallo beste bezoeker,

22-3-2020

Door de verspreiding van het coronavirus worden de maatregelen steeds strenger. Ook zijn wij helaas genoodzaakt om, ter bescherming van ons en onze klanten, de genomen maatregelen nog verder aan te scherpen.
Je kunt alleen nog goederen op onze locatie in Haps afhalen nadat je een telefonische bestelling hebt gedaan (0613644034).
Voor een webshop bestelling, waarbij je kiest voor om te halen, geldt ook dat je eerst telefonisch contact met ons opneemt, voordat je jouw bestelling komt afhalen.
De bestelde goederen worden dan, op de met jouw afgesproken tijd (buiten onze loodswinkel), voor jou klaargezet, zodat er geen sprake is van fysiek contact.

Als je een webshop bestelling, waarbij je voor bezorgen hebt gekozen, zullen wij zolang de crisis van het coronavirus is een aangepast verzendkosten rekenen als volgt:

Bestellingen tussen de €1,- tot €80,- Excl. BTW betaal je nu €6,95 excl. BTW
Bestel je vanaf boven €80,- Excl. BTW dan hoef je op dit moment geen verzendkosten te betalen.
Met uitzondering van sommige producten.

Mocht je onverhoopt geen contact krijgen op bovengenoemde telefoonnummer dan verzoeken wij om Marga te bellen 0611133390.

Zonder vooraf telefonisch contact op te nemen kunnen wij jou momenteel helaas, omwille van jou en onze gezondheid, niet van dienst zijn. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

En wij wensen iedereen veel gezondheid en wijsheid toe.


1-1-2019
We hebben een aanpassing gedaan in de verzendkosten.
Orders tot €100,- zijn de verzendkosten €8,95 excl. BTW. 
De verzendkosten tussen de €100,- tot €175,- zijn de verzendkosten €6,95 excl. BTW. 
Boven de €175,- excl. btw hoef je geen verzendkosten te betalen. Met uitzondering van sommige producten.

27-12-2018:
Tijdelijk boven €75,- excl. BTW GRATIS verzending.
Onder de €75,- excl. BTW zijn de verzendkosten €8,95 excl. BTW.
Met uitzondering van sommige producten.

06-02-2018:
We hebben de opmaak van de categorieën aangepast. Wil je graag alle categorieën in het midden van het scherm zien? Klik dan op de hoofdcategorie
Straatgereedschap dan krijg je alle categorieën in blokken op je scherm te zien. Wellicht vind je dat prettiger om mee te werken. Categorie foto's worden nog verder toegevoegd aan de categorieën.

13-01-2018:
We hebben een pagina toegevoegd "eigen productlijn". We maken al heel lang eigen producten maar vinden het leuk als mensen hun reactie achterlaten wat ze van het product vinden. We hebben nog lang niet al onze eigen producten, aan deze pagina, toegevoegd maar we zijn er wel mee  bezig.

06-07-2017:
Vanaf vandaag kunnen Belgische klanten ook betalen met Bancontact of ervoor kiezen om vooraf over te maken.
Een bestelling plaatsen met gemak en betalen met Bancontact. Het voordeel van betalen met Bancontact is dat de betaling sneller verwerkt is, dus kan de bestelling sneller worden verstuurd.

02-05-2017:
We hebben een aanpassing gedaan in de verzendkosten.
Orders tot 100,- wordt een kleine toeslag voor berekend. De verzendkosten €8,95 plus 3,95 excl. BTW. order toeslag. Deze kosten berekenen we omdat we ook met kleine bestellingen veel inpakwerk hebben. Tevens ook administratieve handelingen.

De verzendkosten tussen de 100,- tot 175,- zijn de verzendkosten €8,95 excl. BTW. 
Boven de 175,- excl. btw hoef je geen verzendkosten te betalen. 
 

17-01-2017:
Vanaf nu kan je ook bestellen zonder dat je een account hoeft aan te maken. Als je dus een keer wilt bestellen zodat dat je een account aanmaakt is dat geen probleem.
Het voordeel van een account is dat je terug kan zien wat je bij ons besteld hebt. Ook hoef je niet telkens opnieuw je gegevens in te vullen als je een account hebt.


 
Veel plezier met webshop.

Gr,

Wilko 


Nieuw: in ons assortiment VARIA laser zeer goede laser voor goede prijs.
Nieuw: in assortiment SILKY snoeizagen 

Het Japanse bedrijf UM KOGYO INC. maakt sinds 1919 SILKY handzagen en dit met uiterste toewijding en meest moderne knowhow. De speciale legeringen, de kennis van verschillende bewerkingen van het metaal en de technische aspecten van de verschillende soorten vertandingen maken dat veeleisende boomsnoeiers, bosbouwers, hoveniers en boomklimmers SILKY zagen boven alle andere zagen verkiezen.

SILKY TECHNOLOGIE:

Niet-gezette vertanding   –  De zaagbladen zijn gemaakt van het hoogwaardig carbonmetaal SK-4 en met laser uitgesneden. De tanden worden in de bladdikte ingeslepen, er is geen zetting! Dit verleent SILKY zagen het gemak waarmee gezaagd kan worden, en de verbazende precisie en snelheid waarmee gezaagd kan worden. De tanden van de klassieke Europese zagen zijn gezet, d.w.z. de punten staan buiten de bladdikte, welke meer weerstand in het hout veroorzaakt bij het zagen en dus ook meer kracht en moeite.

Impuls harding – De punten van de tanden worden slechts een fractie van een seconde verhit tot een heel hoge temperatuur.  Daar alleen de punt (ofwel het snijgedeelte) van de tand verhard wordt, behoudt de rest van de tand en het blad haar kwaliteit en flexibiliteit, waardoor SILKY zagen drie keer langer meegaan ten opzichte van klassieke Europese zagen.
Verchroomd blad – De chroomlaag op het zaagblad maakt de zaag sterker en verlengt de levensduur. Ze is beter bestand tegen roest en hars.

Rubberen greep  – De rubberen grepen van de handzagen absorberen de trillingen, geven een betere grip in natte omstandigheden en nemen direct de lichaamstemperatuur aan bij extreme koude.

“MIRAI-ME” – De vertanding van de toekomst!
De tanden zijn met precisie in het blad geslepen met elk 4 snijhoeken. Ze staan garant voor een zuivere zaagsnede, zonder afbreken van de schors, om ziekten te vermijden en het herstel van de zaagwonde te bespoedigen.
  

Hier heb je de link kun je zien hoe leggen gaat van groot formaat tegels met GT-Donkey.

http://www.tegeldonkey.nl/index.php/nl/gtfilmster

Nieuw: Motorbezem ideaal voor vegen bespaard veel handveegwerk.

Nieuw: vanaf nu hebben ook straathamer Staphorst model, bandenstamper ijzer met houtenklos.

Nieuw vanaf 28-12-2007 mogen wij keurmerk mkbOK voeren zijn wij bij aangesloten.

Het keurmerk heeft tot doel: het vertrouwen in het kopen en het zakendoen via het Internet te vergroten. mkbOK stimuleert het kopen bij en het zakendoen met MKB winkels en bedrijven in Nederland.

Consument
Voor u betekent het mkbOK keurmerk, dat u weet met wie u zaken doet. De mkbOK gecertificeerde ondernemer en zijn website(s) voldoen aan de keurmerkcode. De onderneming is bekend bij de Stichting, inclusief alle gegevens van de bestuurders. Verder heeft de keurmerkhouder toegezegd dat hij bij eventuele geschillen zal meewerken aan de geschilbemiddeling door Stichting MKB en Internet.

Foto
 
 
 
 
 
Stratenmakersspullen