Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW
Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW
Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig NIEUW
0 Reviews | Review toevoegen
Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig
€ 255,00
excl. btw
€ 308,55
incl. btw
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 
Silky Hayate stokzaag 5000-6.5 3 delig uitschuifbaar tot 5m + zaagblad
 

Een echte stokzaag speciaal voor professioneel gebruik. De Hayate heeft een zwaardere constructie dan de Hayauchi, waardoor deze telescopische stokzaag robuuster is.
De Hayate is daarom ook wat zwaarder, maar nog steeds goed hanteerbaar. Het blad met Silky’s unieke Mirai-me
vertanding bestaat uit een speciale metaallegering, daardoor is het blad duurzaam en enorm sterk.

Met de Hayate kom je op plekken waar je met een ladder nauwelijks bij kunt komen. Je kunt gewoon met beide benen op de grond blijven staan. Met een paar keer zagen, zaag je de dikste takken door. De snelheid van de Hayate is te vergelijken met een kettingzaag. Het blad heeft zoveel kracht dat het zagen bijna niet als inspanning voelt. Je laat gewoon het gewicht van de zaag zijn werk doen!

Doordat de aluminium stok ovaal van vorm is, heb je een precieze controle over de richting van het blad, wat je nodig zult hebben bij het snoeien op grote hoogte. Bovendien zorgt deze vorm voor kracht en stijfheid over de gehele lengte en wordt buigen tot een minimum beperkt.

De twee sikkels op het blad werken samen voor een optimaal snoeiresultaat. De bovensikkel helpt je om de zaag in de zaagsnede te houden. Je kunt er ook eenvoudig twijgjes van de stam mee wegsnijden of kleine (dode) takken mee uit de boom trekken. Met de ondersikkel snijd je de bast in zodat deze niet langs de stam afscheurt als de tak valt. De ondersikkel is afneembaar, waardoor je ook sterk vertakte houtsoorten gemakkelijk kunt snoeien.

De twee vergrendelmechanismes (drukknoppen en klemmen) geven samen de meest veilige en stabiele vergrendeling van de gewenste stoklengte. Het onderste stokdeel is omwikkeld met rubber voor een comfortabele en veilige grip, zelfs in natte weersomstandigheden. De stootbumper aan het uiteinde beschermt bij stoten of vallen.

Denk altijd aan je eigen veiligheid: ga op een veilige afstand van de vallende takken staan en draag een veiligheidshelm en oogbescherming.

De naam Hayate is een traditionele Japanse naam voor ‘harde wind’. Dat is precies hoe deze zaag zich door de bomen beweegt!

- ingeschoven lengte incl. blad 2430 mm

- uitgeschoven lengte incl. blad 5000 mm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
Stratenmakersspullen