Bestsellers
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow Heavy Duty Pro G&L
Reviews | Review toevoegen

Elektrische kruiwagen Altrad-Fort kunststof bak SMB100

€ 1.050,00
€ 950,00
excl. btw
€ 1.270,50
€ 1.149,50
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow Heavy Duty pro G&L


De E-PowerBarrow Heavy Duty pro G&L is een elektrische kruiwagen met een motor in het wiel. De 100 liter SMB100 Altrad-Fort kunststof bak is geschikt voor hovenier en grond, stratenmaker. De kruiwagen kan optioneel worden uitgerust met extra ondersteunende wielen.
 
Krachtige hub motor
De E-PowerBarrow Heavy Duty is uitgerust met een motor in het voorwiel. Deze motor levert 430Watt vermogen en heeft een koppel van 130Nm. Hiermee heeft de E-PowerBarrow voldoende vermogen om een vracht van 150Kg af te leveren op plaats van bestemming. Een heuvel, een stoep, rul zand, bosgrond obstakels waar menigeen met een beladen kruiwagen voor moet omrijden zijn voor de E-PowerBarrow geen probleem. Deze kruiwagen werkt sneller, effectiever en kan op plekken rijden waar voorheen een kruiwagen niet kon komen.

Lithium accu
De E-PowerBarrow pro-serie elektrische kruiwagen is uitgerust met een 29V/12Ah lithium accu. Met zijn gewicht van 1,8Kg is deze accu nauwelijks waarneembaar onder de kruiwagen. Een beladen kruiwagen kan 10km rijden met de lading van één accu. Dit zal gemiddeld genomen ruim voldoende zijn voor een dag werken. De echte harde werkers onder ons hebben de mogelijkheid een extra accu aan te schaffen die binnen seconden verwisselbaar is. De elektrische kruiwagen wordt geleverd inclusief 2,5 A snellader.

Joystick control
Bij het handvat van de elektrische kruiwagen zit het bedieningspanel. Hier zit de aan/uit schakeling, de activering van de Hill Descent Control (HDC) en de gashendel. Deze laatste is een joystick die met de duim kan worden bediend. Dankzij snelle electronica schakelt de kruiwagen snel tussen vooruit en achteruit rijden, ideaal om even te steken in een kleine tuin. De kruiwagen rijdt maximaal 5,5km/u waardoor er goed doorgewerkt kan worden.

Hill Descent Control
Een HDC (hill descent control) systeem zorgt er voor dat een beladen kruiwagen ook gecontroleerd omlaag kan rijden. Het systeem limiteert de snelheid tot maximaal 2km/u.

Hoogwaardig product
De E-PowerBarrow Heavy Duty pro is een kwalitatief hoogwaardig product. Een elektrolytisch verzinkt frame beschermd het staal tegen mest en andere bijtende stoffen en is stootvast. De bak is gemaakt van 5.5mm HDPE kunststof. Het is dezelfde bak als op de SMB100 kruiwagen zit. De productie van de kruiwagens vindt plaats in Tiel, Nederland bij Altrad Fort.

Wat zijn de sterke punten van de E-PowerBarrow:

 • Krachtige 430Watt motor
  Verwisselbare lithium accu
 • Variabele snelheidsregeling vooruit en achteruit
 • Goede maxiumum snelheid van 5,5km/u
 • Nauwkeurige bediening middels joystick
 • Snelle reactie van de motor op de joystick
 • Hill descent control, voor het gecontroleerd afdalen maximaal 2Km/u
 • Elektrolytisch gegalvaniseerd frame biedt optimale bescherming ook tegen bijtende stoffen als mest.
 • Ergonomisch ontwerp frame
 • Uitbreidbaar met ondersteunende wielen
 • Snelle 2,5Ah lader met een maximale laadtijd van 4 uur
Hier heb je link naar video hoe de kruiwagen werkt:
https://www.youtube.com/watch?v=hj21TAUpvCA

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Stratenmakersspullen