Bestsellers
Kniebeschermer Knee Protector 400
Reviews | Review toevoegen

Te koop bij Stratenmakersspullen.nl: Kniebeschermer KNEE PROTECTOR 400.

€ 87,50
Prijs per paar

 

Aantal: 
Bestellen


FENTO KNEE PROTECTOR 400

De FENTO KNEE PROTECTOR 400 serie ondersteunt en beschermt het onderbeen volledig tijdens het knielen. Door ergonomie toe te passen voorkomt de FENTO KNEE PROTECTOR 400 rug- en knieklachten en kan de gebruiker comfortabel zittend werken. Het werk is hierdoor langer vol te houden en het slijtageproces van gewrichten wordt vertraagd. Een vochtabsorberende vulling zorgt voor drukverdeling op het onderbeen. Hierdoor neemt de gebruiker automatisch de juiste houding aan. De buitenkant van de kniesteun is gemaakt van slijtvast polyethyleen dat zowel flexibel als waterdicht is. Gebruikers van de FENTO KNEE PROTECTOR 400 zijn personen die regelmatig en langdurig op hun knieën werken.
Gebruikers van de KNEE SIT COMFORT zijn personen die regelmatig op hun knieën werken, waaronder stratenmakers, hoveniers, bouwvakkers, stukadoors, tegelzetters, loodgieters, parketleggers, verwarmings- en servicemonteurs.


• Aanbevolen door arbo-artsen en fysiotherapeuten

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews